Imenuj i pokloni zvezdu!

Jedinstven i originalan poklon za: Venčanja - Godišnjice - Rođendane - Krštenja - Uspomene

Obradujte svoje najmilije jedinstvenim i nezaboravnim poklonom.

Uspomene


Rodjendani


Godišnjice


Venčanja


Jedinstven i originalan poklon

 

Razmišljate o savršenom poklonu? Zašto onda nekome ne biste poklonili nešto što će trajati zauvek? Pokažite voljenoj osobi koliko vam znači i poklonite veoma originalan poklon koji će trajati večno.Starname4you Vam omogućava da pravoj zvezdi na nebu date ime i poklonite je Vašoj dragoj osobi.


 • Marko

  Da li mogu da biram zvezdu kojoj cu dati ime i ako mogu da li postoji neki katalog gde mogu da izaberem?

 • StarName4you:

  amo za pregled takvog kataloga, kada bi postojao, bi Vam trebala vecnost. To u principu funkcioniše tako da nam vi kažete sazvežde koje želite (moguce je samo u astroloskim sazvezdjima) i mi izaberemo zvezdu iz tog sazvežda sa tacnim koordinatama.

 • Goran

  moze li se videti golim oko zvezda kojoj se daje ime, ili bar nekim amaterskim teleskopom?

 • StarName4you:

  Zvezde koje mogu da se imenuju ne mogu da se vide golim okom, iz razloga sto vidljive zvezde vec imaju imena. Zvezda koju biste imenovali, mogli biste da vidite amaterski teleskopom, bez problema.

 • Bole

  Da li sertifikat i svi ti papiri mogu biti na engleskom jeziku

 • StarName4you

  Serifikat može biti na kom god jeziku želite uz doplatu od 600 din.

 • Jelena:

  Imam mozda glupo pitanje, ali ko mi garantuje da ce moja zvezda vecno postojati?

 • StarName4you

  Ukoliko se ispostavi da za par hiljada godina ona prestane da svetli i tako otkrijemo da zvezda nije postojala kod smo joj dali Vase ime, vracamo Vam novac i dobijate mali poklon kao izvinjenje za nanetu dusevnu bol.

Starname4you


Imenovanje zvezde predstavlja simboličan i originalan poklon dragoj osobi. Zvanični registar za Srbiju vodi Društvo astrologa Srbije sa pravom da, do sada, neimenovanim zvezdama daje nazive u 12 astroloških sazvežda.

Pokloni Zvezdu


Da li ste nekada, posmatrajuci nocu vedro nebo, pomislili kako bi bilo lepo da jedna zvezda nosi ime osobe koja vam je veoma draga? Sada je to moguće. Imenovanje zvezde u nečiju čast je savršen i simboličan poklon za sve prilike.

Zvezdani Paket


Ovaj maštoviti i originalni poklon paket sadrži imenovanje zvezde na sajtu StarName4you sertifikat o imenovanju, kao i zvezdanu mapu. Sve to u luksuznom poklon pakovanju koji stiže na željenu adresu

Pratite Nas!Copyright (c) 2016 - starname4you.com - Drustvo Astraloga Srbije