Imenuj i pokloni zvezdu!


Sjajne, golim okom vidljive, zvezde nose starogrčka i arapska imena, dok one udaljienije nose svoju katalošku oznaku tj ID broj. Planete i njihovi prirodni sateliti nose imena iz grčke mitologije. Krateri na Mesecu su nazvani po velikim istorijskim ličnostima i naučnicima kao što su Kopernik, Tiho Brahe i Kepler. Nebeski objekti ne pripadaju nikome i svako ima jednako pravo na njih. Imenovanje zvezda iz astroloških sazvežđa kao i sertifikat koji se izdaje nemaju naučnu, pravnu niti imovinsku validnost, već samo simboličku vrednost koju verifikuje Društvo astrologa Srbije DAS. Poručivanjem i uplatom željenog paketa prihvatate da ste upoznati sa gore navedenim.


Starname4you


Imenovanje zvezde predstavlja simboličan i originalan poklon dragoj osobi. Zvanični registar za Srbiju vodi Društvo astrologa Srbije sa pravom da, do sada, neimenovanim zvezdama daje nazive u 12 astroloških sazvežda.

Pokloni Zvezdu


Da li ste nekada, posmatrajuci nocu vedro nebo, pomislili kako bi bilo lepo da jedna zvezda nosi ime osobe koja vam je veoma draga? Sada je to moguće. Imenovanje zvezde u nečiju čast je savršen i simboličan poklon za sve prilike.

Zvezdani Paket


Ovaj maštoviti i originalni poklon paket sadrži imenovanje zvezde na sajtu StarName4you sertifikat o imenovanju, kao i zvezdanu mapu. Sve to u luksuznom poklon pakovanju koji stiže na željenu adresu

Pratite Nas!Copyright (c) 2016 - starname4you.com - web design    webmark